Saturday, November 29, 2008

Religious Fanaticism And Islamic Militancy

COMING SOON:
NEXT POST:A Time To Kill

The writer takes a look at religious fanaticism and Islamic militancy and its roots.Why Islam had become a contemptible religion in the West and the involvement of ulamaks,mullahs and religious schools in propagating fanaticism and militancy in the religion.

The recent terrorist attacks in Mumbai will spur further and more active military involvement of the US in the region and how it will help escalate Islamic militancy to greater height.What the West should do to stop it?

4 comments:

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

islam jadi macam tu mungkin kerana dia ditekan dan didiskriminasi... dibuli, dibudakkan, dibodohkan, dinafikan haknya sebagai manusia.. bukan haiwan dll.

di malaysia ni baik... sebab umno tu buat hadhari yang ada hadnya. umno boleh baik sama bukan islam dan ikut apa mereka mau... tanpa cacatkan islam sebagai agama rasmi.

bukan islam janganlah pelampau pulak macam hindraf tu...nak buat kuil ikutlah kelulusan jangan pakai mimpi saja.

itulah toleransi ugama.. umno dah berjaya laksanakan...islam hadhari.

SM said...

OTAI,

Islam Hadari yang menyokong ISA (tahan tanpa memberi peluang untuk membela diri!)?
Islam Hadari yang digunakan oleh UMNO tetapi masih ada "Politik Wang" yang tak boleh dihentikan?
Itu bukan nya Islam!?
Bodoh betul!

HL,

Waiting on your article.

kittykat46 said...

UMNO = Politik Wang dan Penyalahgunaan Kuasa Tanpa Had

supa said...

Some Western writers assails Islam by doubting its essence and teachings. Many Islamic scholars in turn say that Islam is misunderstood.
Common conclusions are a) Islam is evil or b) that is not true Islam.
Simple verbal arguments and cannot help.
Of course, we also have Otak Tak Ada Info who bodoh-bodohkan sendiri.